Hulp nodig!!! Breng uw stem uit op ECG Excellence voor de Rabobank duurzame innovatieprijs 2022

  • Home
  • News
  • Hulp nodig!!! Breng uw stem uit op ECG Excellence voor de Rabobank duurzame innovatieprijs 2022
HULP GEVRAAGD!!
Geweldig nieuws….Onze CineECG-technologie is geselecteerd voor de finale van de Rabobank Innovation Award 2022. Uit 280 aanmeldingen horen wij nu bij de laatste 3 genomineerden in de categorie Gezondheidszorg. Na het presenteren van onze oplossing voor het verbeteren van ecg-gebaseerde detectie van hartziekten was de vakjury al overtuigd. Nu nog de rekeninghouders van de Rabobank.
Samen met 2 andere zorginnovaties zitten we nu in de laatste fase waarin de Rabobank-klanten (miljoenen van hen) van 2 tot en met 18 mei kunnen stemmen op de genomineerden. Daarom, als u klant bent bij de Rabobank of zo iemand kent, HEBBEN WE UW HULP NODIG!!
Dus indien mogelijk (en relevant) stuur dit bericht door in uw netwerk. Dit zou fantastisch zijn! De prijsuitreiking is op 19 mei en wordt live uitgezonden op RTL Z. Het biedt een geweldige kans voor ECG Excellence om meer mensen bewust te maken van de nieuwe opties voor ECG-interpretatie en vroege detectie van hartaandoeningen.
U kunt toegang krijgen tot onze call-to-action video en het stemproces via deze link: https://www.rabobank.nl/bedrijven/groei/duurzaam-ondernemen/rabo-duurzame-innovatieprijs


of click op het logo van de Rabobank

ALVAST BEDANKT VOOR UW STEUN!!
Share our website